MEDELLÍN BARCELONA BAR

El món de l’hosteleria  amb una experiència interactiva

Barcelona Bar, un projecte de restaurant intel·ligent dissenyat per Digilix, va obrir les seves portes en Juny a Medellín (Colòmbia). L’objectiu era crear un espai multisensorial que atrau l’audiència a través de la seva capacitat per estimular tots els sentits i crear una experiència culinària única i lúdica.

La atracció principal és la pisarra interactiva d’alta tecnologia XTable, que està equipada amb un sistema d’entreteniment i control. El programari de catering ajuda a agilitzar les operacions i agilitzar el servei al client, a més d’impulsar al gran treballador, amb menús interactius, menús a la carta i sistemes de presentació que complementen l’experiència virtual dinámica de les propostes culinàries.

Un altre element tècnic és el tòtem vertical amb assistents virtuals de realitat augmentada que interactua amb els clients i brindan informació local. Les eines tecnològiques són clau en la gestió de tot tipus de negocis, inclòs el càtering, i propostes com Barcelona Bar són un pas endavant en el nostre concepte de restaurant. De cara al futur, Digalix treballa en un projecte de càtering des del 2008, els primers panells interactius instal·lats al camp En centres recreatius el 2012. Lukitxene a Hostaleria Leioa, Let Room i Casino de Barcelona, com un show cooking amb els xefs Arrel Culinària a Fitur, són alguns dels exemples més recents. Digilix ha portat a terme un tros de Barcelona a Medellín amb aquest projecte de restauració totalment interactiu, des del concepte de marca i experiència de l’usuari fins al disseny de l’espai, la tecnologia i els elements de contingut.

Tot i els aspectes positius i les característiques que té aquest restaurant també té elements negatius,  aquest restaurant sempre haurà de tenir un pla B per sí la tecnología falla, és a dir, haurà de passar del digital al analògic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.