Maneres de fer responsive

Fer responsive una pàgina web, vol dir que quan aquesta augmenta o disminueix de mida, ja sigui perquè es visualitza amb diversos tipus de pantalles o dispositius (ordinador, tablet, mòvil, etc.) o perquè es redueixi la mida del navegador per a qualsevol altre funció, el seu contingut pugui ser visible d’una manera correcta.

Per a realitzar responsive, es pot fer de diverses maneres i utilitzant moltes eines. Tot seguit mostrem dues possibles maneres de fer que el contingt del nostre portal web es mostri correctament es miri des del dispositiu que es miri:

1. foundation.css -> és un framework per a utilitzar a l’hora de fer responsive a una pàgina web. Aquest framework ja té uns estils predeterminats, cosa que facilita que no s’hagi de crear el responsive des de 0. Modificant els estils ja existents es pot aconseguir el resultat més adeqüat al buscat.

2. bootstrap -> Aquesta altra eina també és un framework, en aquest cas creat per Twitter. Permet també crear interfícies web amb css i javascript amb la particularitat d’adaptar l’interfície del lloc web a la mida del dispositiu en què aquest es visualitza. El lloc web s’adapta automàticament a la mida d’un PC, una tablet o qualsevol altre dispositiu.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.