MONTEGA SMART BUILDING

Montega va ser fundada per D. Fernández Caride el 1988 per desenvolupar i portar a terme projectes d’instal·lacions elèctriques a nivell industrial. Actualment dominen a la perfecció la robòtica, la tecnologia industrial i the real smart buildings.

Una de les feines més destacades d’aquesta empresa són les diverses cases automatitzades per facilitar la comoditat durant la seva estància. És consistueixen per les següents característiques; 

L’il·luminació és basa en l’ automatització a través de sensors, per altre banda, a través de l’aplicació et permet personalizar els ambients amb les diverses llums regulables RGBW. Endemés, la casa està totalment equipada amb persianes, estores, toldos i finestres Velux controlades automàticament segons la temperatura de l’interior i la posició del sol. 

Òbviament aquestes dues característiques de la casa també les podem regular manualment o configurar per franges horàries a través de la APP.

Què hi ha més important en un habitatge que la sensació de sentir-se segur? Dos sistemes de seguretat inclosos amb aquesta automatització són; les alarmes d’intrusió (notificacions,trucades o alarmes dels dispositius) ,  i les alarmes tècniques (detecció de fum, activació de persianes i llum en cas d’incendi, detecció d’inundació i bloqueig del sistema elèctric o la clau de l’aigua).

També trobem un sistema integrat que l’anomenen factor d’energia, aquest es caracteritza per realitzar les diverses gràfiques del que consumim a temps real, per acomulacio o de mitjana. Això és de gran ajut per el consumidor ja que també rep notificacions quan hi ha pèrdua de subministraments

Per altre banda, també trobem altres sistemes com ara  climatització, música, reg automàtic, informatiu meteorològics…

Com a conclusió podem dir que habitar en un lloc així té un gran avantatge en la gran problemàtica de l’espècie humana; el temps, però, el desavantatge principal d’aquest és el cost que pot arribar a valdre un habitatge d’aquestes dimensions.

Montega

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.