Plugins interesants per WordPress

Primerament, anem a explicar que és un Plugin: Els plugins són components de codi, és a dir, programes que s’instal·len en WordPress per ampliar la seva funcionalitat estàndard.

Els Plugins consumeixen recursos del teu servidor, per això és essencial que tinguis un bon hosting. Amb molts hostings barats de mala qualitat, amb més de 10 plugins aproximadament pots començar a tenir problemes.

Aquí et vam mostrar una llista de plugins interessants i útils:

Akismet: plugin gratuït anti-spam.

Anti-spam: Un plugin que usa el mètode de camps ocults amb CSS com a “parany” per als robots de spam. Complement perfecte para Akismet.

Limit Login Attempts: Aquest plugin limita els intents d’accés al teu compte de WordPress. Davant un nombre d’intents fallits bloqueja l’accés des d’aquesta IP durant un temps  fent impossible els atacs per força bruta.

BackWPup:  Plugin gratuït per a la creació automàtiques de còpies de seguretat. Un plugin molt recomendat.

WordPress SEO by Yoast:  Plugin que et permeteix optimitzar la plataforma SEO. A més a més ofereix una eina molt útil per crear entrades i pàgines optimitzades per als cercadors. Aquestes són els seus principals avantatges:

Panell de control amb diferents opcions
Canviar els títols d’entrades, pàgines, categories, arxius, etc.
Canviar la URL de categories
Analitza pàgines i entrades amb suggeriments per millorar el on-page SEU.
Ajuda a enfocar el posicionament en entrades o pàgines sobre la base d’una paraula clau principal
i moltes altres opcions.

Ninja Forms: Plugin per crear tot tipus de formes de contacte per al teu blog. Ofereix una interfície amigable, fàcil d’utilitzar i amb opció a afegir extensions per augmentar la capacitat i funcions que vénen per defecte.
Inclou funció anti-spam, la possibilitat de desenvolupar extensions i funcions avançades, exportar contactes, missatges en CSV …

w3 Total Cache: Ajuda a millorar el rendiment de WordPress, accelerant els temps de càrrega en entrades, pàgines i altres seccions d’un lloc web. Teniu més informació a la seva plana.

Digg Digg: Amb aquest plugin podràs inserir una barra del costat esquerre en entrades i pàgines amb els principals botons de xarxes socials perquè els teus lectors puguin compartir el teu contingut.

Tens diferents models i maneres per utilitzar-ho.

Aquests són alguns els plugins principals o interesants que hem trobat. Podeu trobar més a la página especifica de WordPress o clicant aqui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.